Sohbet Girişi

Farkı Sürüm İle Bağlan

Sohbet Odaları

Sohbet odaları, sohbet sitelerinin içinde bulunan her bir kanala verilen isimdir. Bu odalar genellikle konularını şehir ve hobilerden alırlar. Örnek verilecek olursa; yazmak, okuma ve resim çizmek gibi oda isimleri bulunabilmektedir. Kullanıcılar sohbet sitelerine giriş yaparak, kendisine uygun bir oda seçer ve o odanın içerisinde grup halinde ya da 2 kişi olarak sohbet edip arkadaşlık kurarlar. Bu sohbet konularını da oda isimleri belirler.

Tekirdağ Sohbet Odaları

Tekirdağ Sohbet Odaları

Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde bay ve bayan olmak üzere binlerce Tekirdağlı kullanıcı Sohbet Chat yapıyor, kendilerine arkadaş arıyor. Üstelik Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde sadece Tekirdağlı kullanıcılar değil.

Türkiye’nin 81 ilinden bay ve bayan olmak üzere kullanıcılar Sohbet Chat yaparak kendilerine Tekirdağlı arkadaş arıyor. Türkiye’nin 81 ilinden Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde kullanıcılar olsa dahi. Farklı illerden olup da kendilerine Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde arkadaş arayan kullanıcı yoğunluğu ise Tekirdağ iline sınır ve yakın illerden olmaktadır.

Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde ki Tekirdağlı kullanıcılarımız ilimiz hakkında yeterli bilgilere sahiptirler. Fakat farklı illerden olup da Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde kendilerine Tekirdağlı bay ve bayan arkadaşlar arayışları içerisinde olan kullanıcılarımız için ilimizi tanıtalım. İlimizi tanıyalım ki Tekirdağ Sohbet Odaları içerisinde Tekirdağlı kullanıcılar ile Sohbet Chat yaparken yabancılık çekmeyelim.

Tekirdağ Hakkında

Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehridir. Tekirdağ nüfusu 2021 yılına göre 1.107.491’dir. Marmara Bölgesinin Trakya yakasında bulunur; doğuda İstanbul, güneyde Marmara Denizi ve Çanakkale, batıda Edirne, kuzeyde Kırklareli ve kuzeydoğuda Karadeniz ile çevrilidir. 2012 yılında nüfusu 750.000’i geçen 14 adet il TBMM’de kabul edilen kanun ile büyük şehir statüsü kazandığı için Türkiye’nin 30 büyük şehrinden biridir. 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerin ardından resmen büyük şehir belediyeciliği ile yönetilmeye başlamıştır, hizmet sahası 6.190 km² olarak tüm il sınırlarıdır. Bu kanunla üç yeni ilçe kurulmuştur. Bunlar, Süleyman paşa, Kapaklı ve Ergene’dir. Bu ilçelerle birlikte toplam ilçe sayısı on birdir.

Etimoloji

Tekirdağ, Bizans döneminde Bisanthe (Βισανθη) ve sonraları Rodosto (Ρωδοστο) adıyla anılmıştır. Kenti ele geçiren Türkler, şehre önceleri Rodosçuk, 18. yüzyıldan itibaren de Tekfur Dağı demeye başlamışlardır. Tekfur Ermeniceden alıntı bir sözcük olup Osmanlı Türkçesinde Hristiyan hükümdarlara verilen bir sandır. Aslı tagovar, anlamı ise taç taşıyandır. Cumhuriyetin ilanından sonra tekfur sözcüğü atılarak yerine sesçe benzeşen tekir getirilmiştir.

Tekirdağ’ı bir Yunan kolonisi olarak kurulduğu kabul edilegelmiştir. Sisam Adasından gelen kolonicilerin ilk olarak kurduğu şehir “Bisanthe” adıyla bilinir. Bu ad ile Bizans kelimesi arasındaki benzerlik dikkat çekicidir. İsim kent, Trak kökenli Odris Krallığı yönetimi altına girdiğinde de kullanılmıştır. Bu görüşü kabul edenler Roma İmparatorluğu döneminde şehrin “Rhaedestus” olarak yeniden adlandırıldığını öne sürer.

Tekirdağ Sohbet Odaları

Tekirdağ Sohbet Odaları

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?