Sohbet Girişi

Farkı Sürüm İle Bağlan

Sohbet Odaları

Sohbet odaları, sohbet sitelerinin içinde bulunan her bir kanala verilen isimdir. Bu odalar genellikle konularını şehir ve hobilerden alırlar. Örnek verilecek olursa; yazmak, okuma ve resim çizmek gibi oda isimleri bulunabilmektedir. Kullanıcılar sohbet sitelerine giriş yaparak, kendisine uygun bir oda seçer ve o odanın içerisinde grup halinde ya da 2 kişi olarak sohbet edip arkadaşlık kurarlar. Bu sohbet konularını da oda isimleri belirler.

Samsun Sohbet Odaları

Samsun Sohbet Odaları

Samsun Sohbet Odaları içerisinde öğrenci, genç bekar, dul ve evli olmak üzere kullanıcılar Sohbet Chat yapıyor. Üstelik bütün kullanıcılar Sohbet Odaları içerisine sadece kendilerine arkadaş edinmek için girmiyor. Samsun Sohbet Odaları içerisinde kendilerine Sohbet edecek, dertlerini anlatacak, sıkıntılarını paylaşacak ve içlerini dökebilecek arkadaş arayışları içerisinde olan çok fazla kullanıcılarımız var.

İnsanlar Sohbet Odaları içerisine illaki arkadaşlar edinmek için değil Sohbet ve Makara yapmak için de kullanıyorlar. Unutmayalım ki Sohbet Odaları kullanıcılarına psikolog görevi görmektedir. Samsun Sohbet Odaları içerisinde ki Samsunlu kullanıcılarımız ilimiz hakkında yeterli bilgilere sahiptirler. Fakat farklı illerden olup da Samsun Sohbet Odaları içerisinde kendilerine Samsun bay ve bayan arkadaşlar arayışları içerisinde olan kullanıcılarımız için ilimizi tanıtalım. İlimizi tanıyalım ki Samsun Sohbet Odaları içerisinde Samsunlu kullanıcılar ile Sohbet Chat yaparken yabancılık çekmeyelim.

Samsun Hakkında

Samsun, Türkiye’nin büyükşehir statüsündeki otuz ilinden biridir. Karadeniz Bölgesi’ndeki Orta Karadeniz Bölümü’nde, Türkiye coğrafyasının en kuzeyinde merkezî bir noktada yer alır. On yedi ilçesi ve 1.247 mahallesi bulunan Samsun, 1.356.079 kişilik nüfusuyla bölgenin en yüksek, Türkiye’nin ise on altıncı en yüksek nüfuslu ilidir. Doğusunda Ordu, güneyinde Tokat ve Amasya, batısında ise Çorum ve Sinop illeri ile çevrili olup kuzeyinde Karadeniz bulunur. Karadeniz Bölgesi’nin eğitim, sağlık, sanayi, ticaret, ulaşım ve ekonomi açılarından en gelişmiş şehri olan Samsun kalkınmada birinci derecede öncelikli yörelerden biridir.

Yerleşim geçmişi MÖ 60.000 yılına dek uzanan Samsun’da varlığı bilinen en eski halk MÖ 12. yüzyıla kadar burada bulunan Kaşkalardır. Kaşkaların ardından Hitit dönemini yaşayan şehir, MÖ 1182 ile MÖ 546 yılları arasında birkaç kez el değiştirmiş ve devamında Pers hâkimiyetine girmiştir. Perslerin ardından Makedonya, Pontus, Roma, Bizans egemenliği gören Samsun, bunların ardından bir Ceneviz kolonisi hâline gelmiştir.

Bu dönemde Dânişmendliler Beyliği tarafından kuşatılan şehir alınamamış ve şehrin hemen yanına “Müslüman Samsun” adıyla bilinen yeni bir şehir kurulmuştur. I. Mehmed dönemine dek iki Samsun şehri de varlığını sürdürmüş, bu dönemde her iki şehir de Osmanlı Devleti topraklarına katılarak birleştirilmiştir. 1422-1428 yılları arasında Kubadoğulları eline geçen Samsun, 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin ilânına dek Osmanlı hakimiyetinde kalmıştır.

Türkiye’nin kurulmasına dek uzanan 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışıyla başlayan sürecin başlangıç durağı olması nedeniyle özel bir konumu bulunan Samsun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ev sahipliği yapmaktadır. Buna izafeten resmî mahiyete sahip “Güneşin Doğduğu Şehir” sloganıyla tanıtılmakta, Samsun 19 Mayıs Marşı ise Samsun’un resmî marşı mahiyeti taşımaktadır. Öte yandan “Karadeniz’in Başkenti” ve “Atatürk’ün Şehri” olarak da anılmaktadır.

Samsun Sohbet Odaları

Samsun Sohbet Odaları

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?